Over ons

Onze concerten vinden in principe plaats op de laatste zondag van de maand en beginnen om 19:30 uur; de toegang is gratis.
De concerten duren ongeveer een uur.

Wie wil naar een concert wil komen moet zich in deze coronatijd vooraf aanmelden via de aanmeldpagina.

Vanwege corona is er geen koffie/thee na het concert en geen gelegenheid tot napraten. Na het concert zetten we bij de uitgang een collectemandje klaar voor iedereen die een vrijwillige bijdrage wil geven.

Wie geen contanten bij zich heeft of onze concerten online meemaakt en ons toch een steuntje in de rug wil geven kan ook via deze website een donatie overmaken. Zie donatie.

Alle concerten worden op internet via “Kerkomroep” uitgezonden. Je kunt de concerten ook later terugzien via www.muziekindekoningkerk.nl.

Naast de informatie in de lokale bladen en deze website communiceren we ook via onze eigen facebookpagina “Muziek in de Koningkerk“.