Programma 26 januari 2020

Op zondag 26 januari bent u van harte welkom in de Voorburgse Koningkerk voor een lunchconcert verzorgd door de Academy of Vocal Arts (ACVA). De ACVA presenteert met het Haags Kinderkoor, het Kinderkoor ‘Musicanti’, het Vocaal Ensemble ‘Cantamare’ en de Koorklas D een prachtig programma voor kinder- en jeugdkoren o.l.v. Silvère en Daniëlle van Lieshout. Op het programma staan o.a. de  “Missa Brevis” van Benjamin Britten, “Chili con Carne” van Anders Edenroth, de suite “Emmanuel” van Vic Nees en andere componisten. De koren worden op 26 januari a.s. op piano en orgel begeleid door Marijke van Klaveren resp.  Francesca Ajossa. 

Het concert begint om 12 uur en de toegang is gratis. Voor het concert kunt u een boterham mee eten en na het  concert met een hapje en een drankje nog gezellig wat nablijven. U bent van harte uitgenodigd om in ons gastenboek uw reactie en concertervaring op te schrijven of ons suggesties te doen voor goede musici voor toekomstige lunchconcerten. Na het concert houden we ook weer een vrijwillige inzameling. De opbrengst van deze inzameling komt dit keer geheel ten goede aan een toekomstige nieuwe locatie voor de ACVA. www.acva.nl

Voor informatie over de maandelijkse lunchconcerten: www.muziekindekoningkerk.nl of www.deopenhofvoorburg.nl/lunchconcerten. Als u facebook heeft: like onze facebookpagina Muziek in de Koningkerk en stuur de berichten van onze concerten door in uw facebooknetwerk.