Jaaroverzicht

Jaaroverzicht 2020 – 2021

Aanvang: 12:00 

20 juni 2021

Andrew Wright, piano

Zondag 20 juni kunt u om 12 uur luisteren naar een concert van Andrew Wright en zijn leerlingen. Op 30 mei stond Andrew als pianist/uitvoerend musicus centraal. Op 20 juni zien we hem als pianodocent en speelt hij de begeleidende partijen.

Lees meer
28 maart 2021

Passieconcert

Passieconcert door Voci d´Altrove en KirstiConsort. Het programma combineert bekende muziek van J.S. Bach met een aantal prachtige werken van Marc-Antoine Charpentier.

Lees meer
25 april 2021

Vioolkwartetmuziek

Sinelime Quartet o.l.v. Clara Sawada met werken van J.S. Bach, een arrangement van Clara Sawada van een muziekstuk van C.P.E. Bach en een compositie van F.J. Haydn.

Lees meer
30 mei 2021

Andrew Wright, pianoconcert

Op 30 mei wordt het digitale lunchconcert verzorgd door Andrew Wright. Hij brengt een programma met muziek van bekende en minder bekende componisten: naast Mozart en Chopin speelt hij ook het stuk “Mascarades” van Roel van Oosten.

Lees meer
27 september 2020

Michal Buczkowski, viool en
Andrew Wright, piano

Gast violist Michal Buczkowski speelt samen met Andrew Wright een gevarieerd programma. Zo kan je luisteren naar de beroemde Sonata in A van Cesar Franck voor viool en piano, een schitterend hoogtepunt van de romantische muziek. Daarnaast staat een aantal kleine stukken op het programma, zoals Roxana’s Song van Szymanowski en Lotus Land van Cyril Scott. Michal Buczkowski heeft als internationaal violist op vele podia gespeeld. Hij woont sinds een paar jaar in Den Haag en heeft – net als Andrew voor piano – een eigen lespraktijk voor viool.

Lees meer