Jaaroverzicht 2021-2022

Jaaroverzicht 2021 – 2022

26 september  2021

Jubileum pianorecital Andrew Wright

Feest! Andrew Wright is deze maand 10 jaar als cantororganist aan de kerkgemeenschap De Open Hof verbonden. De jubilaris verzorgt een jubileumconcert met een programma genaamd “Bal masqué”. Naast de ”Suite Bergamasque” van Claude Debussy en “Carnaval op. 9” van Robert Schumann beleeft het stuk “Mascarades” van Roel van Oosten zijn première.

Lees meer

31 oktober 2021

Duo Duinenberg

Duo Duinenberg neemt u met Zuid-Afrikaanse gedichten op muziek gezet mee op reis door Zuid-Afrika. Met natuurfoto’s van Koos van Niekerk op de beamer beleeft u de muziek en reis door Zuid-Afrika nog intenser!

Lees meer

28 november 2022

James Oesi en Andrew Wright

In de lunchconcerten van november en december staat de componist Bach in de spotlights. Op deze eerste adventszondag hebben we een gevarieerd en ook passend programma met James Oesi (contrabas) en Andrew Wright (piano).

Lees meer

19 december 2021

Joe Puglia en Andrew Wright

Op 19 december staat net als in november de componist Johann Sebastian Bach centraal, nu vertolkt op viool, altviool resp. piano en orgel. Je kunt in dit concert luisteren naar een aantal suites van Bach, nu op (alt)viool en Andrew Wright speelt o.a. de cantate “Nun kommt der Heiden Heiland.”

Lees meer

30 januari 2022

Open podium

Het Open Podium: een mooie kans voor muzikale talenten om zelf mee te doen! Je kunt je opgeven via het contact formulier op deze website.(binnenkort)

In ieder geval werken Helmi Verhoeven, Marian Noever, het dagkoor o.l.v. Marijke van Klaveren en het dubbelblaaskwintet Pedlev o.l.v. Peter le Feber mee.

20 februari 2022 

Francesco Mastromatteo, cello

Een paar jaar geleden heeft de Italiaanse cellist Francesco Mastromatteo ons allemaal geboeid met een gevarieerd concert. Hij komt graag nog eens terug met een uitste- kend en artistiek programma met muziek van Mendelssohn en Beethoven, i.s.m. Andrew Wright (piano)

Lees meer

27 maart 2022

Passieconcert

Met Pasen in het vooruitzicht verzorgt de Voorburgse Oratorium Vereniging

(VOV) o.l.v. Fiona Ellis, een mooi Passieconcert. Op het programma staan o.a. delen uit de Matthäus Passion van Bach en de Messiah van Händel.

Lees meer

24 april 2022

Koningsconcert

Een koninklijk concert verzorgd door de Bouw-en Infra Harmonie o.l.v. Dick Teunissen i.s.m. Andrew Wright. Uitgevoerd wordt het prachtige ‘Pianoconcert in A mineur’ van Grieg. Daarnaast zijn o.a. te horen ‘André Rieu in concert’ en ‘Halleluja’ van Leonard Cohen.

Lees meer

29 mei 2022

Jonge mensen op het concertpodium

Dit concert wordt verzorgd door de piano- leerlingen van Andrew Wright. U kunt genieten van hun kunnen en zij doen podiumervaring op. Een concert voor de hele familie.

26 juni 2022

het Voorburgs Vocaal Ensemble

De serie lunchconcerten

2021-2022 wordt traditiegetrouw) afgesloten door één van de beste koren uit de wijde omgeving: het Voorburgs Vocaal Ensemble o.l.v.

Marijke van Klaveren

Lees meer